Hrvatska ženska rukometna reprezentacija uvjerljivo je porazila Srbiju u polufinalu Mediteranskih igara u Oranu s 31:20. Kraljice šoka su se u polufinale plasirale kao drugoplasirane iz grupe A nakon što su upisale pobjede protiv Alžira i Tunisa te poraz od moćnih Španjolki.

Izbornik Nenad Šoštarić komentirao je sada već zagarantirani uspjeh Kraljica šoka, koje će biti minimalno srebrne na Mediteranskim igrama.

“Ovo je izuzetno važna i značajna pobjeda za hrvatski ženski rukomet, otišli smo na Mediteranske igre s varijantom da ćemo dati sve od sebe i pokušati napraviti što je moguće, međutim, sumnjam da je puno ljudi vjerovalo da možemo doći do ove razine do koje smo došli, pogotovo jer nam je dosta igračica otkazalo,” rekao je.

Foto: HRS

Image

HRS

Nada se ulaganjima

Šoštarić je dodao kako se nada da će ženska rukometna reprezentacija početi raspolagati s dostojnim budžetom, a to ovisi o Hrvatskom rukometnom savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ovom trenutku možemo reći da smo sretni i zadovoljni jer smo osvojili minimalno srebrnu medalju. Izuzetna je stvar nastavak razine koja je počela s osvajanjem srebra na EP prije tri godine.”

“To nas čini sretnima i ponosnima i tjera nas da radimo što više i više i što bolje. I nadam se da će netko iza nas to vidjeti i uložiti u ove cure. One će to vratiti,” zaključio je Šoštarić.

Upravo se čita

Upravo se čita

Source: rtl.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.