U susretu 2. kola skupine A Davis Cupa tenisača u Bologni, u kojoj igra i Hrvatska, Italija je povela protiv Argentine s nedostižnih 2-0 te drugom pobjedom osigurala jedno od prva dva mjesta koja vode na završnicu u Malagi krajem studenoga.

.css-1aocayo{position:relative;width:100%;padding-bottom:100%;border-radius:0;}.css-1aocayo .ampImage img{object-fit:cover;}@-webkit-keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}@keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}BRAVO DEČKI / Bio je to pravi triler! Hrvatska preokrenula Švedsku u Davis Cupu, evo što nam treba za prolaz u finalnu fazu

Prvi bod domaćinima osigurao je Matteo Berrettini uvjerljivom 6-2, 6-3 pobjedom protiv Sebastiana Baeza, da bi potom Jannik Sinner nadigrao Francisca Cerundola sa 7-5, 1-6, 6-3.

Italija ima omjer pobjeda i poraza 2-0, a Argentina 0-2. Hrvatska i Švedska su na po 1-1.

Hrvatska će u Bologni igrati još protiv Argentine u subotu te joj za drugo mjesto koje vodi u Malagu treba pobjeda, ali i pobjeda Italije protiv Švedske u nedjelju.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.