Drugu brončanu medalju osvojila je hrvatska kanuistica Vanesa Tot na Europskom prvenstvu u kajaku i kanuu na mirnim vodama, koje ove nedjelje završava u Muenchenu.

Ranije je Tot bila treća u kanuu jednokleku na 500 metara, a isti je rezultat ponovila u sprinterskoj utrci na 200 metara.

.css-1aocayo{position:relative;width:100%;padding-bottom:100%;border-radius:0;}.css-1aocayo .ampImage img{object-fit:cover;}@-webkit-keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}@keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}MAESTRALNA UTRKA / Veliki dan za hrvatski sport. Sjajna Vanesa Tot uzela je brončanu medalju na Euru u Njemačkoj

Od samog početka Tot se nametnula u utrci. Žestoko je i brzo startala te se izmjenjivala na prvom i drugom mjestu sa Španjolkom Antijom Jacome koja je na kraju osvojila zlato.

U samom finišu 23-godišnja Tot je vodila veliku borbu s Ukrajinkom Luzan i Poljakinjom Szperkiewicz te je u toj borbi na kraju osvojila treće mjesto. Uzela je broncu za treptaj oka ispred Poljakinje, odnosno, bila je za samo 50 desetinki brža.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.