Hrvatska je ponovno u akciji, a naši će rukometaši odmjeriti snage u skupini s GrčkomBelgijom Nizozemskom. Da bi izborili Europsko prvenstvo 2024. godine na kojem je domaćin Njemačka, Kauboji moraju završiti na nekom od prva dva mjesta ili biti među četiri od osam najboljih trećeplasiranih momčadi.

Prva utakmica na rasporedu je protiv Grčke, a izbornik Hrvoje Horvat je najavio susret i otkrio koga neće biti zbog ozljede: “Grčka je vrlo ozbiljan suparnik i mi se tako pripremamo. Svi su igrači zdravi, osim Ivana Čupića kojeg muči koljeno i on će propustiti ovu akciju”, rekao je.

Ivano Balić se osvrnuo na taktičke zamisli stožera nakon što igrači dođu iz klubova: “Nema tu velikih poteškoća jer igrači jedva čekaju da se nađu na okupu i odjenu dres reprezentacije”, smatra Balić.

Vratar Marin Šego naglasio je koliko su navijači bitni za Kaubije, te se on nada kako će varaždinska Arena biti puna za dvoboj protiv Grčke: “Ova reprezentacija treba podršku i jako je ovisna o punim tribinama. Ne sumnjam da ćemo dati sve od sebe da s dva boda krenemo u novo natjecanje”, dodao je Šego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska najprije u srijedu, 12. listopada od 18 sati u Varaždinu igra susret protiv Grčke, a zatim u nedjelju, 16. listopada od 13:45 sati u Hasseltu ju čeka okršaj protiv Belgije. Popis reprezentativaca koji su pozvani na utakmice u narednom ciklusu provjerite OVDJE.

Source: rtl.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.