NA SJEDNICI Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza odlučeno je da se raspušta stručni savjet za mušku košarku, objavio je HKS na službenim stranicama. Stručno i savjetodavno tijelo Upravnog odbora, na čijem je čelu bio Dino Rađa, tako više ne postoji.

“Upravni se odbor Stručnom savjetu zahvaljuje na dosadašnjem radu i uloženom vremenu, no s obzirom na nemogućnost adekvatnog djelovanja uslijed novonastalih okolnosti, donosi se odluka o promjeni u strukturi samog HKS-a kojom se ukida tijelo Stručnog savjeta za mušku košarku”, priopćili su iz HKS-a pa dodali:

“Upravni odbor će u dogledno vrijeme donijeti odluku o daljnjim koracima vezanima uz stručno djelovanje na razini HKS-a te o istome bez odgode obavijestiti javnost.”

Vodstvo Saveza ipak ne odlazi

Ipak, ukidanje stručnog savjeta ne znači da Rađa i ostatak vodstva napuštaju HKS, nego samo da se mijenja struktura, kako je i naglašeno u priopćenju. Rađa je početkom mjeseca u velikom intervjuu za Index izjavio da Upravni odbor Saveza želi da on i Stojko Vranković ostanu.

“Ne znam. Vidjet ćemo. Stojku sam rekao da bi bilo najbolje da odemo, ali ljudi u Upravnom odboru ne daju. Kažu da nismo mi krivi za ovo stanje, da su krivi Cibona, Zadar, Split. Pogledajte poslovanje Cibone. Stalno su u nekim dugovima i sad smo mi krivi za ovo što se dogodilo”, rekao je tada Rađa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.