LUKA BRKLJAČA (14) iz Hajduka je prešao u Dinamo dva mjeseca nakon što je to napravio njegov četiri godine stariji brat Marko. Mlađi Brkljača u Hajduk je došao 2020. godine iz benkovačkog Velebita, a u Dinamo odlazi nakon dvije i pol godine.

To je bilo očekivano nakon svega što se dogodilo između obitelji Brkljača s jedne te Hajduka s druge strane. Podsjećamo, otac mladih nogometaša Oliver je povodom prelaska starijeg sina, jednog od najtalentiranijih veznjaka generacije u Europi, u Dinamo, u intervjuu za Index optužio vodstvo Hajduka za laganje i ucjene tijekom pregovora oko Markovog ugovora, na što su s Poljuda najavili tužbu. 

Otac Brkljača: Hajduk vode zvijeri. Iskaljivali su se na mojoj djeci

U spomenutom razgovoru otac Brkljača dotaknuo se i odnosa Hajduka prema mlađem sinu Luki: “Ja imam sve dokaze kako su se oni iskalili na djetetu i njegovom bratu od 14 godina koji isto dolazi u Dinamo. Ti ljudi su zvijeri, slobodno to napišite. Čitavo to vrijeme u Hajduku je i moj drugi sin Luka koji je član pionira.

Trebali su ići na turnir u Vukovar i večer prije puta mu je trener rekao da ga ne smije voditi u Vukovar. Luka dolazi kući u suzama, ne može doći do zraka od suza, ja sam mislio da ga je netko istukao.

Kako možeš to reći djetetu? Valjda nazoveš oca da mu on kaže. Tom treneru su iz uprave rekli da Luku ne smije voditi na turnir i da ni on više ne smije igrati za Hajdukove pionire jer da ide iz kluba. Ja sam pitao trenera odakle mu informacija da Luka ide iz Hajduka, a on mi kaže: ‘Pa to smo pretpostavili.’

Dan nakon što sam isprepadao tog trenera preko telefona, iz kluba šalju pismo Luki, 14-godišnjem djetetu, da na njega računaju i sljedeće godine. Pa kako ih nije sram?”

Sada je i Luka Brkljača otišao iz Hajduka u Dinamo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.