HAJDUK je ukupnim rezultatom 3:2 u dvije utakmice pobijedio portugalsku Vitoriju Guimaraes u trećem pretkolu Konferencijske lige. Prošao je tako splitski klub u play-off za skupine, gdje ga čeka španjolski Villarreal, osvajač Europa lige 2021. te polufinalist Lige prvaka ovog proljeća.

Velik je ovo uspjeh za splitski klub, koji je većinu posla odradio na Poljudu, gdje je pobijedio 3:1. Poraz u Portugalu 1:0 brzo će se zaboraviti. Navijači Hajduka reagirali su na Facebooku na prolazak. Izdvojili smo neke najzanimljivije komentare s najviše reakcija. 

Reakcije navijača na Facebooku

“Ma igrati na bunker i kontre u prvoj utakmici nije sramota, a u drugoj niti Real nije favorit na prepunom stadionu.”

“Hajduk uopće nije bez šansi iako je Villarreal izraziti favorit. Treba vjerovati i dati sve od sebe. Sretno Hajduku u play-offu.”

“Ovim pristupom od večeras imali bi vi problema i sa mojim portunom.”

“Idemo se potuć u Villarreal pa što bude. Na terenu naravno.”

“Pokvaren dojam što se tiče igre, a i navijanja, one baklje nam ne trebaju, normalno da će nas kazniti… Portugalci prljavi do bola, ali nismo smjeli nasjesti na njihove provokacije, pogotovo jer imamo prednost, igrom smo ih trebali umiriti… Utakmica slična prvoj, samo sa zamijenjenim ulogama… bolja dva stopera sjede na klupi, Vuković, branio sam ga, ali stvarno očajan, da nije Grgića, veza bi trpila… na kraju sretan prolaz i prilika za dvije utakmice s renomiranim protivnikom… na kraju samo Hajduk, ali mora i može bolje… HŽV.”

“Prošli jesmo, što je najbitnije, ali onakve kontre i ni jednu ne iskoristit je zabrinjavajuće. Od danas imam najomraženiji klub.”

“Džaba im i Jota koji sliči na Grealisha. A imaju jaku atmosferu na stadionu.”

“Solidno odigrano protiv ovih užasno agresivnih i bezobraznih Portugalaca (i na terenu i na tribini), a jedino najbitnije je ovdje prolaz i neozlijedeni igrači. Sad se pokušat koliko-toliko regenerirat do Dinama, a protiv Villareala ce bit prava poslastica bez ikakvog psihološkog pritiska, a mi ćemo sanjat prolaz u Europu! HŽV!”

“Daj tu Žutu podmornicu da je potopimo.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.