Hrvat australskih korijena, Anthony Kalik, prema navodima Dalmatinskog portala, trebao bi se vratiti u Hajduk.

.css-1aocayo{position:relative;width:100%;padding-bottom:100%;border-radius:0;}.css-1aocayo .ampImage img{object-fit:cover;}@-webkit-keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}@keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}NAJTROFEJNIJI HAJDUKOVAC IKAD / ‘Godinama ne idem na Poljud. Ponosan sam na sve u Hajduku, ne zanima me što će tko reći, a prvenstvo je neregularno’

Još ništa nije službeno, ali sve je dogovoreno na relaciji između dva kluba. Prije više od šest godina Kalik je prvi puta došao na Poljud, ali tamo se nije mogao nametnuti pa je bio na posudbama u Sidneyu i Rudešu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za Bile je upisao 32 nastupa, a u veljači 2020. godine prešao je u Goricu. U svojoj prvoj utakmici protiv bivšeg kluba bio je poražen s visokih 6:0, nakon čega je trener Gorice Sergej Jakirović dobio otkaz.

Kako će se uklopiti?

Za ovog strastvenog Hajdukovca takav povratak može biti samo san. Inače, Anthony ima i tetovažu s grbom najdražeg mu kluba, zbog koje su mu zviždali Dinamovi navijači krajem prošle sezone. Za Kalika je Hajduk grizao i krajem zimskog prijelaznog roka, a valjda je sada napokon došlo do dogovora o povratku.

shimmer fallback
shimmer fallback

S obzirom na igre kakve je pružao u dresu kluba iz predgrađa, ovaj transfer ne čudi. Vidjet ćemo kako će se ovaj kvalitetni veznjak uklopiti u momčad gdje za njegovu poziciju kotiraju Lukas Grgić i Josip Vuković.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.