Supertalentirani napadač Marin Ljubičić (20) napustio je pripreme Hajduka i otišao u Austriju, gdje će se priključiti LASK-u iz Linza na jednogodišnjoj posudbi.

.css-1aocayo{position:relative;width:100%;padding-bottom:100%;border-radius:0;}.css-1aocayo .ampImage img{object-fit:cover;}@-webkit-keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}@keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}NA LISTI I IGRAČ HAJDUKA / Stiglo novo priznanje za Vatrenog: Nogometni institut ga uvrstio u sami vrh svjetskih talenata

LASK je prošlu sezonu u prvom razredu tamošnjeg nogometa završio na osmom mjestu u konkurenciji od 12 klubova te je igrao Ligu za opstanak.

Ljubičić je za Hajduk u prošloj sezoni nastupio u 36 utakmica, zabio osam golova i tri puta asistirao, no dolaskom Nikole Kalinića postao je rezerva i imao malu minutažu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ljubićiću se svojevremeno predviđao strelovit uspon u Hajduku, no prošle sezone je bio tek četvrti napadač. Ispred njega su bili Marko Livaja, Kalinić i Jan Mlakar pa njegov odlazak na posudbu ne predstavlja pretjerano veliko iznenađenje.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.