ZA DVA dana Olivier Giroud proslavit će 36. rođendan. Iako se lik Benjamina Buttona, koji obrnuto stari u priči Francisa Scotta Fitzgeralda, u Milanovoj svlačionici uobičajeno vezao uz Zlatana Ibrahimovića, to više nije slučaj. On se sad veže uz Oliviera Girouda, piše Gazzetta dello Sport, ističući sjajnu formu francuskog napadača.

Gledaju li se samo utakmice odigrane u rujnu, Giroud je postigao pet golova u njih sedam, a u razmaku od 15 dana za Milan je pogađao u susretima protiv Intera, Sampdorije i Napolija u prvenstvu te Dinama u Ligi prvaka. Od početka sezona odigrao je 591 utakmicu za klub, a doda li se tome minutaža u dresu reprezentacije, igrao je ukupno 735 minuta.

“Među igračima koji su napunili 35 godina jedan je od najviše korištenih u Europi. U društvu je Nicinog Dantea, Messija, Sergija Ramosa i Modrića, sjajnih veterana koji su jedini na travnjaku proveli više vremena od njega”, navodi Gazzetta u usporedbi Milanovog napadača i iskusnih nogometnih zvijezda.

“Rebić i Origi moraju iskoračiti”

Dodaje se i da Giroud voli biti na terenu, ali da sigurno ne bi smetalo da mu minutažom i učinkom pomognu Ante Rebić i Divock Origi. “Rebić će napokon ponovno biti spreman, ali teško je očekivati da nakon problema zbog kojih je izbivao bude starter protiv Empolija. Isto vrijedi i za Origija”, navodi Gazzetta i ističe da će oni morati pomoći Giroudu:

“U protivnom će natrpani raspored postati planina koja će biti previsoka da bi se na nju popelo. Čak i za francusku verziju Benjamina Buttona.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.