MOSTARSKI Zrinjski je bio na korak od povijesnog plasmana u grupnu fazu Konferencijske lige. Klub koji vodi hrvatski trener Sergej Jakirović je nakon pobjede od 1:0 u prvom susretu u uzvratu u Bratislavi protiv Slovana u 120. minuti imao 1:1, rezultat koji ga je vodio tamo gdje niti jedan klub iz BiH do sada nije bio, no Ramirez je po drugi put zabio i utakmica je otišla u penale gdje je momčad iz Slovačke bila sretnija. 

No Nogometni savez Bosne i Hercegovine požurio je s čestitkama svojim prvacima. Još za vrijeme trajanja utakmice objavili su na društvenim mrežama kako čestitaju Zrinjskom na plasmanu u Konferencijsku ligu. “Povijesni rezultat bh. klupskog nogometa! HŠK Zrinjski je ostvario plasman u grupnu fazu UEFA Konferencijske lige! Bravo HŠK Zrinjski Mostar”, poručili su iz NSBiH.

Objavu su, dakako, izbrisali kad su vidjeli da utakmica ide u produžetke, no ne prije nego su portali u Bosni i Hercegovini vidjeli i objavili njihovu pogrešku. Kasnije su objavili da je Zrinjski ipak ispao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.