DISCIPLINSKI sudac SuperSport HNL-a Alan Klakočer i nakon zadnjeg, 10. kola HNL-a kaznio je Hajduk zbog ponašanja Torcide. Splitski klub je tako kažnjen i deseto kolo zaredom, odnosno ni nakon jednoga kola u ovoj sezoni nije prošao bez kazne disciplinskog suca.

“Hajduk je kažnjen s 30.000 kuna jer su na utakmici Hajduk – Istra 1961 pripadnici domaće navijačke skupine Torcida smještene na sjevernoj tribini u 81. minuti zapalili najmanje 30 baklji, a od čega su dvije bačene na tartan stazu. Tijekom utakmice od strane iste navijačke skupine još je zapaljeno 13 baklji te su aktivirana tri topovska udara i dvije petarde”, stoji u priopćenju HNS-a.

Tako je Hajduk ove sezone HNS-u zbog baklji i ostalih incidenata uplatio 106.000 kuna. Nastavi li Torcida ovim tempom, Hajduk bi mogao do kraja sezone platiti blizu pola milijuna kuna, što je ipak znatno manje nego prošle sezone.

Hajduk je u prošloj natjecateljskoj sezoni samo zbog baklji HNS-u platio 907.000 kuna, a još 100.000 koštalo ga je utrčavanje navijača u teren u slavlju nakon pobjede protiv Rijeke u finalu SuperSport Kupa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.