ANTONIO MIRKO ČOLAK (28) potpisao je za škotske Rangerse. Proteklih tjedana spominjalo se kako će hrvatski napadač napustiti PAOK i potpisati za škotskog velikana i nedavnog finalista Europa lige, a to se i dogodilo. Nagađa se da su Škoti Čolaka platili približno tri milijuna eura.

Čolak je potpisao trogodišnji ugovor, a od njegove prodaje zaradila je i Rijeka, koja je imala pravo na 15% od sljedećeg transfera. Hrvatskom klubu će tako pripasti oko 450 tisuća eura, pod uvjetom da je svota od tri milijuna eura točan iznos odštete.

“Zaista sam jako sretan što sam potpisao za Rangerse. Već sam igrao pred tim nevjerojatnim navijačima, a sada želim iskusiti kako je biti dio ovog ogromnog kluba, osvajati naslove i ostvarivati sve ciljeve koje klub ima. Želim biti dio obitelji i jako sam uzbuđen i jedva čekam započeti”, rekao je Čolak nakon potpisa.

Čolak je 2020. iz Rijeke otišao u PAOK. Grci su ga u ožujku prošle godine poslali na posudbu u švedski Malmö, u kojem je proveo devet mjeseci. Čolak je upisao tri nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Igrao je u prijateljskoj utakmici protiv Turske te u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. protiv Slovačke i Slovenije. Nije postigao gol.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.