U UTAKMICI 15. kola Druge SuperSport HNL Croatia iz Zmijavaca je kod kuće pobijedila Hrvatski dragovoljac s 3:1, a nakon utakmice bijesni su bili iz gostujućeg kluba. Smatraju da su pokradeni i potenciraju da se to dogodilo na dan obljetnice pada Vukovara.

”Tužni smo! Ne radi rezultata kojim je završila utakmica protiv Croatije Zmijavci, niti to da je na dan obljetnice pada Vukovara Hrvatski dragovoljac neslavno završio utakmicu, nego načina kako je došlo do rezultata. Iako je bio izravan televizijski prijenos suci nisu krili tko je favorit kroz cijelu utakmicu; od prvog (i jedinog) gola koji smo postigli pa sve do kraja utakmice s punom trezvenošću i sigurni u svoj istup možemo reći samo jedno: ‘BEZOBRAZNO SMO POKRADENI’!!! 

Protivnik je dobio penal iz ničega, a nama je nedosuđen penal koji je to zaista i bio. Svaki naš pokušaj proboja zaustavljali su suci, a ne protivnički igrači, a svaku našu obranu pomogli su, opet, suci na najgori mogući način bez i trunke fair playa!

Zato; tužni smo! Sramotno”, stoji u objavi Dragovoljca na Facebooku, a u sličnom je tonu bila i izjava vodstva kluba:

”Ironično je da na dan pada herojskog grada Vukovara klub koji nosi časno ime pod kojim su ginuli njegovi branitelji bude bezočno pokraden. Ako smo prije pokušali neke stvari staviti u kontekst krivog suđenja, grešaka koje se događaju, nakon današnje izvedbe ljudi u crnom možemo reći da ovo više nije slučajno i da očito NK Hrvatski dragovoljac nekom smeta u hrvatskom nogometu.

Mnogobrojni pozivi prijatelja kluba i neutralnih ljubitelja nogometa, koji su svjedočili danas rapsodiji suđenja  pred malim ekranima, nisu se mogli načuditi odlukama sudačke trojke. Poništeni gol, nedosuđeni penal, poklonjen penal domaćinu, sudački tretman prekršaja, samo su dio cjelokupne slike.

Iz kola u kolo svjedočimo odlukama kojima nas lome, ali ovo danas je prevršilo svaku mjeru. Još jednom, slobodno možemo reći bez ustezanja, a neka nas slobodno proba razuvjeriti uz snimku bilo tko – POKRADENI SMO!” stoji u objavi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.