2020. godine Tyson Fury je svoju kuću u Morecambeu vrijednu 550.000 funti unaprijedio u nevjerojatnu kuću vrijednu 1,7 milijuna funti. Ovaj 33-godišnji prvak u teškoj kategoriji, poznat po svojoj ljubavi prema blještavim automobilima, dao je glamuroznoj supruzi Paris Fury slobodu da ih ukrašava, prenosi The Sun.

Jasno izrađena s glamuroznim bogatstvom, vila ima zlatne zavjese i radijatore posvuda.Sa stropova vise ogromni lusteri, a kuhinja je ukrašena crvenim mramorom.

Nije ni čudo da Fury, koji je skupio neto vrijednost kuće za koju se vjeruje da premašuje 100 milijuna funti, kaže da odlazi u mirovinu i želi živjeti u svojoj ogromnoj kući. Njegova žena Paris, često svojim obožavateljima daje pogled na svoje fantastično imanje.

Samo skupo

Na Instagramu redovito dijeli snimke u različitim sobama i uvijek je odjevena od glave do pete u dizajnersku odjeću. Za sebe kaže da joj je najdraži dio nevjerojatno raskošne kuće garderoba, a obožava talijanske modne marke.

Furyji ne štede kada je u pitanju vrhunski luksuz. Tyson praktički živi u kompletu od Versace haljina, dok je Paris također velika obožavateljicar skupocjenih modnih marki.Za uživanje u glazbi imaju veliki crni klavir koji se nalazi na mramornom podu.

Nema dokaza

Sa sigurnosnog aspekta, imanje ima zubasti prednji zid, te crno-zlatnu ogradu od kovanog željeza. Naravno, to se može pohvaliti vlastitim raskošnim dekorom – s motivima lava i četiri skulpture orla na stupovima vrata. Neželjene provalnike upozoravaju znakovi koji otkrivaju da kuću čuva CCTV.

Tyson Fury se ranije hvalio da ima skupu grupacija nekretnina. Jednom je otkrio da je kupio vilu u Marbelli za 6 milijuna funti, iako to nikada nije potvrđeno. Prošle godine je tvrdio da je novac potrošio na kuću u Las Vegasu, što opet nije potkrijepljeno dokazima.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.