ALEKSANDAR PETROVIĆ i odvjetnik Saša Pavličić-Bekić na jučerašnjoj konferenciji za medije izložili su projekt udruge Mi smo Cibona, za spas kluba koji je pred gašenjem. Petrović je prilikom svog obraćanja spominjao dugove koje su sadašnja i bivše uprave Cibone stvorile. Na taj je način prozvao Maura Lukića, direktora u ostavci.

Lukić mu je odgovorio prvim priopćenjem, koje možete pročitati ovdje, nakon čega se ponovno oglasio Petrović. “S obzirom na to da me Mauro Lukić nazvao ovcom koja bleji, onda ga ta ovca pita: kako je moguće da se dug iz 2010. koji nije prijavljen u predstečajnoj nagodbi isplati u 2022. godini? Radi se o 75.000 kuna koje je direktor kluba isplatio jednom djelatniku kluba iz tog vremena!!!” napisao je Petrović na svom Twitteru.

“Notorna laž!”

Lukić je potom ponovno reagirao na Facebooku, što prenosimo u cijelosti: “Dragi prijatelji, čitam novinske članke koji prenose objave gospodina A. Petrovića. 1. Predmetna izjava je laž, notorna laž i oštro je demantiram! 2. Trebao je proučiti ili se s nekim konzultirati vezano za propis koji uređuje predstečajnu nagodbu pa bi znao koje tražbine se prijavljuju, a koje ne.

3. Kažu mi da misli na legendarnog trenera Pina Grdovića koji nije zaslužio nikako da ga se dovodi u ovakve konotacije. Valjda mu je krimen što je sjedio pored mene na finalnoj utakmici u Zadru… Ovo je posljednji put da se očitujem i pišem nešto ovako javno, ali nažalost protiv ovakvih laži nužno je da šira javnost čuje istinu.

S gospodinom Petrovićem više neću javno polemizirati jer to nema nikakvog smisla. No, netko tko ima medijsku pažnju zahvaljujući izvrsnim sportskim rezultatima koje je ostvario osobno, kao i cijela njegova obitelj, javne nastupe trebao bi koristiti da čini ispravne i konstruktivne stvari, a ne da baca “bombe” koje su laži i neistine s ciljem difamiranja i omalovažavanja drugih”, napisao je Lukić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.