DINAMO je objavio cijene ulaznica za domaću utakmice skupine Lige prvaka protiv Chelseaja, koju igra već u utorak. Tada, 6. rujna, na Maksimiru gostuju Chelsea. Tribina sjever dolje i tribina sjever gore koštaju 150 kuna. Tribina zapad gore je 250, a tribina zapad dolje 350 kuna. 

Prodaja počinje 3. rujna na Ticket pointu pred Maksimirom samo za članove kluba, a dan kasnije pa do 6. rujna je redovna prodaja za sve navijače na Ticket pointu i online. Pretprodaja za članove kluba je na Ticket pointu u subotu 3. rujna od 11 do 19 sati   isključivo za članove kluba i samo na Ticket pointu u Zagrebu uz obavezno predočenje važeće članske iskaznice. Jedna članska iskaznica vrijedi za kupovinu jedne ulaznice

Redovna prodaja na Ticket pointu počinje u nedjelju, 4. rujna od 11 i traje do 19 sati, te u isto vrijeme dan kasnije, u ponedjeljak. Na dan utakmice, u utorak, trajat će od 11 do 19:30. Online prodaja počinje u nedjelju 4. rujna od 11 sati na servisu i tako kupljene ulaznice obavezno je potrebno isprintati.

Prodaja godišnjih ulaznica je završena i godišnje ulaznice više nisu u prodaji. Vlasnici godišnjih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu.

Napominjemo kako je južna tribina rezervirana za gostujuće navijače, a istočna nema uporabnu dozvolu zbog narušene statike nakon potresa u Zagrebu, tako da je Dinamovim navijačima na raspolaganju tek pola kapaciteta Maksimira. Konkretno, samo zapadna i sjeverna tribina, ukupno oko 21 tisuća mjesta.

Dodamo li da je Dinamo do sada prodao oko 5300 sezonskih ulaznica, čiji vlasnici su kupnjom te karte automatski dobili ulaz na domaće utakmice Lige prvaka, navijači Dinama mogu kupiti manje od 16 tisuća ulaznica. 

Iduću domaću utakmicu Dinamo igra 11. listopada protiv Salzburga, a zadnji meč grupne faze na LP na domaćem terenu mu je 25. listopada protiv Milana. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.