KK CIBONA nalazi se u teškoj situaciji, s velikim dugom koji više nema tko pokriti i velikim izgledima da se klub ugasi. Račun kluba je blokiran, a 21. lipnja nastupit će 60. dan blokade. To automatski znači da je klub u stečaju te da svi igrači i trener slobodno mogu otići. Postoje inicijative da se to spriječi, no tek treba vidjeti i hoće li rezultirati uspjehom.

Podršku Ciboni dao je i Dinamo priopćenjem na internetskim stranicama kluba. Prenosimo ga u cijelosti:

“Povodom aktualnih događanja oko košarkaškog kluba Cibona imamo potrebu pružiti snažnu podršku svakoj inicijativi koja će dovesti do stabilizacije našeg najtrofejnijeg košarkaškog kluba, zagrebačkog i hrvatskog sportskog ponosa.

GNK Dinamo kao jedan od najvećih vjerovnika Cibone posebno naglašava da je spreman napraviti sve kako bi klubu i ljudima koji ga žele održati olakšao taj put te ćemo u tom smislu u budućnosti donijeti adekvatne odluke kojima dug Cibone prema Dinamu neće biti relevantan u planu oporavka kluba.

Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama, Zagrepčanke i Zagrepčane koji vole Cibonu, kao i druge vjerovnike uključujući i Grad Zagreb, da naprave maksimalne napore i pomognu u stabilizaciji ovog simbola Zagreba i zagrebačkog sporta.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.