DILJEM Hrvatske danas se igraju nogometne utakmice na svim razinama, a među njima i zagrebački okršaj Ravnica i Ponikvi u 5. kolu 3. NL Centar. Dvoboj 10. i 14. na ljestvici lige četvrtog hrvatskog ranga ni po čemu ne bi bio poseban da nije bilo kreativnosti domaćina kojom su najavili utakmicu i pozvali gledatelje.

Na svojoj Facebook stranici NK Ravnice je objavio križaljku, točnije “talijanku” u kojoj rješavač sam mora puniti crna polja, te je pretvorio u najavu utakmice. Ravnice, Ponikve, subota, 17. 9. i 16:30 ključni su pojmovi ispisani podebljanim slovima, dok ostala polja ispunjavaju nasumični nogometni pojmovi.

Iako križaljka nije funkcionalna jer okomite riječi ne znače ništa, najava utakmice popraćena je pohvalama za kreativnost, a u tom je duhu i objava postavljena uz fotografiju: “Hvala klupskom kafiću na ustupljenoj križaljci iz dnevnih novina. Šalimo se, ukrali smo ju i uništili u svrhu nove najave utakmice. 

Očekujemo uzbudljivu utakmicu i nema šansi da gledatelji od dosade posegnu za križaljkama, osmosmjerkama, rebusima ili da krenu rješavati sudoku. Vidimo se”, objavio je NK Ravnice, koji je i ranije ove sezone objavljivao kreativne i duhovite najave utakmica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.