NIKOLA VLAŠIĆ već nekoliko mjeseci traži izlaz iz West Hama. U Engleskoj je otpisan, trener David Moyes više na njega ne računa, a bivši nogometaš Hajduka silno želi na Svjetsko prvenstvo u Katar s Hrvatskom krajem ove godine. Da bi to ostvario, mora igrati, a to u Londonu sigurno neće biti slučaj.

Upravo zato traži novi klub, ali se našao pred problemom. Prošlog ljeta ga je West Ham platio 30 milijuna eura, a sada ima situaciju u kojoj si ne može dozvoliti potpuni gubitak uloženog novca. Zasad je samo jedan klub potvrdio da je zainteresiran za Vlašića, a to je Torino, koji bi ga volio dovesti na posudbu bez obaveze otkupa.

Zahtjev nije realan

Takav aranžman ne odgovara engleskom klubu jer u tom slučaju, osim što mora nastaviti plaćati Vlašića, nema garanciju da će povratiti dio uloženog novca. Upravo zbog toga je, kako piše Calciomercato, West Ham odlučio postaviti cijenu za Vlašića. Ona iznosi 25 milijuna eura.

Taj novac može biti uplaćen odmah kao odšteta ili na način da netko posudi Vlašića za određen dio tog iznosa pa onda sljedećeg ljeta uz obavezu otkupa isplati ostatak. Calciomercato piše da je takav zahtjev prevelik te da je malo vjerojatno da će ijedan klub odlučiti ispuniti ga. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.