DINAMO će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv pobjednika dvoboja prvog pretkola u kojem se sastaju makedonski Škupi i gibraltarski Lincoln Red Imps. Odlučeno je tako ždrijebom održanim u podne u Nyonu.

Budući da su izbjegnuti švicarski prvak Zürich i Slovan iz Bratislave, može se reći da je Dinamo imao i sreće pri izvlačenju kuglica, a u najavi tih mogućih ogleda trener hrvatskog prvaka Ante Čačić inzistira na tome da će Dinamo igrati glavnu ulogu. Istovremeno upozorava da mu momčad mora biti spremna da bi tako uistinu bilo.

Podsjetimo da će Dinamo biti nositelj kroz sva pretkola. Ako bude uspješan na početku svog europskog puta, automatski će imati osigurano mjesto u jednoj od skupina Konferencijske lige, dok mu ulazak u play-off Lige prvaka garantira igranje u jednoj od skupina Europske lige.

“Bez podcjenjivanja”

“Dobili smo prvog protivnika na putu ka Europi. Pristupit ćemo svakoj ekipi, bez obzira na to o kojoj se radi, bez podcjenjivanja. Moramo voditi računa o tome da momčad dovedemo u optimalno stanje”, rekao je Čačić pa dodao:

“Kad gledamo iz kojih zemalja dolaze, točno je da je Dinamo puno kvalitetniji i da ima kvalitetniju koncentraciju igrača. Moramo se usredotočiti na sebe i učiniti sve da u tom trenutku sve bude na pravom nivou i da svladamo prvu prepreku.”

“Nijedan suparnik nije lagan, ne treba ga podcjenjivati, ali mislim da bi nam teži bio suparnik iz Skopja. Taj će teren biti vruć za nas. Također, Sedloski nas poznaje i naravno da će učiniti sve da bude na razini i da nam oteža prolazak. Ponavljam, najvažnije je da se momčad pripremi, da budemo u dovoljno dobrom stanju da svladamo suparnika, bez obzira na to o kome se radi”, zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.