UTAH JAZZ razmijenio je Bojana Bogdanovića te će hrvatski košarkaš karijeru u NBA-u nastaviti u Detroit Pistonsima. Jazz je za 33-godišnjeg Bogdanovića dobio centra Kellyja Olynyka i mladog razigravača Sabena Leeja. Bogdanović se pridružio pripremama Pistonsa te je dao prvu izjavu za tamošnje medije.

“Znao sam da će me razmijeniti, samo sam čekao gdje ću završiti. Uzbuđen sam što sam došao u mladu grupu igrača s iskusnim trenerom. Ovdje sam dva dana i zasad je sve jako dobro”, rekao je Bogdanović, kojeg se tijekom ljeta povezivalo s Los Angeles Lakersima i Phoenix Sunsima.

“Nisam imao nikakve želje. U ovakvim situacijama postoji puno glasina, ne možete znati koje su točne, a koje nisu. Kažem, sretan sam što sam u Pistonsima”, izjavio je Bogdanović pa govorio o ulozi u novoj momčadi: “Teko smo počeli, još ćemo pričati o mojoj ulozi. Ovdje sam kako bih pomogao.”

“Najstariji sam, moram biti glasniji”

Pisali smo o tome što Bogdanovića očekuje u Pistonsima. Među ostalim, najveća zvijezda trostrukih NBA prvaka je Cade Cunningham, prošlogodišnji prvi izbor drafta, koji je nakon šuterski povijesno lošeg ulaska u sezonu igrao sve bolje i završio treći u izboru za rookieja godine. 

“Cade je franšizni igrač, sjajan dečko. Mislim da će sa mnom u petorci imati puno više prostora za igru. Ali tek ćemo se naviknuti jedni na druge”, smatra Bogdanović, koji je iz momčadi koja se borila za naslov stigao u jednu od lošijih momčadi NBA-a.

“Radit ću ono što inače radim. Najstariji sam u svlačionici tako da moram biti glasniji i pokušati usmjeriti mlade igrače u pravom smjeru. I dalje želim pobijediti u svakoj utakmici”, zaključio je Bogdanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.