NOGOMETNA reprezentacija BiH prije nekoliko je dana prihvatila poziv na prijateljsku utakmicu u Rusiji, čija je reprezentacija pod suspenzijom UEFA-e, ali ona se ne protivi tom dvoboju jer prijateljski susreti nisu pod njenom nadležnosti. 

No ta je odluka izazvala raznolike reakcije. Ukrajinski savez poslao je pismo u kojem moli BiH da preispita tu odluku, a usprotivili su se i neki igrači, poput Miralema Pjanića, jer misle da nije dobro da se igra protiv agresora. To je pak potaknulo bivšeg ruskog nogometaša Andreja Kančelskisa da istupi.

Kančelskis: Ružno je i strašno kako se ponašaju zbog politike

“Ne moraju ni dolaziti, a Rusija se ne treba ponižavati pred njima. Imaju svojih problema i ‘svoje mišljenje’. Ne žele igrati s nama? I ne trebaju. Ružno je i strašno kako se ponašaju zbog politike. Ako nas se boje, onda nema potrebe da igramo s njima”, rekao je Kančelskis za RB Sport.

Bivša zvijezda oba premierligaša iz Manchestera “pronašla” je i zamjenskog protivnika: “Koja je svrha? Teško se prema njima odnositi s razumijevanjem, ali takav je život. Moramo razumno procijeniti situaciju. Igrajmo protiv Argentine, protiv Messija. Možemo igrati s Kolumbijcima ili Brazilcima”, rekao je Kančelskis.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.