Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić rekao je da klub ne želi otvoriti vrata za odlazak Roberta Lewandowskog, iako u bavarsku momčad iz Liverpoola dolazi napadač Sadio Mane. Navodno se Mane već nalazi u Munchenu i vrlo brzo će biti službeno predstavljen kao novi igrač Bayerna.

.css-1aocayo{position:relative;width:100%;padding-bottom:100%;border-radius:0;}.css-1aocayo .ampImage img{object-fit:cover;}@-webkit-keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}@keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}TRESE SE BAVARSKA / Robert Lewandowski lupio šakom od stol i rekao da je dosta! Žele ga velikani; ‘Smirimo se malo’

 Lewandowski, pak, karijeru želi nastaviti u Barceloni. 

shimmer fallback
shimmer fallback

“Naše stajalište po tom pitanju je jasno, Lewandowski ima ugovor s nama do ljeta 2023.”, izjavio je Salihamidžić za Sport Bild.

shimmer fallback
shimmer fallback

 Salihamidžić je odbacio mogućnost odlaska i kada bi Barcelona ponudila znano veći iznos za poljskog golgetera. “S tim se ne bavim. Očekujemo Roberta na treningu 12. srpnja”, dodao je sportski direktor Bayerna. 

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.