MLADI napadač Hajduka Marin Ljubičić na meti je austrijskog LASK-a iz Linza. Austrijski portal Abseits tvrdi da je 20-godišnjak idealna prilika za austrijski klub da riješi pitanje prvog napadača. Ljubičić je dolaskom Nikole Kalinića pao u drugi plan i daleko je od statusa prvog napadača u klubu.

“Hrvatski 20-godišnji napadač Marin Ljubičić trebao bi popuniti prazninu nastalu odlaskom Marka Raguža koji je otišao u Austriju. Napadač, koji je ugovorom vezan za Hajduk iz Splita do 2026. godine, visok je 183 centimetra, a za hrvatski je klub zabio osam golova uz tri asistencije u 37 utakmica”, piše austrijski portal.

“Istra također zainteresirana”

“Još jedan hrvatski klub, Istra 1961, zainteresiran je za Ljubičića. Kako mu ugovor traje još duge četiri godine, Ljubičić bi vjerojatno mogao odmah napraviti transfer. U Hajduku je konkurencija u napadu vrlo jaka.

Marko Livaja najbolji je strijelac s 28 pogodaka, tu je Slovenac Jan Mlakar, ali i veteran Nikola Kalinić. Iako je nastupio u 30 utakmica ove sezone, Ljubičić je trenutno četvrti napadač u Hajdukovoj hijerarhiji. On bi mogao biti odlična prilika za LASK”, stoji u članku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.