PORTUGALSKI napadač Cristiano Ronaldo iz dana u dan sve jasnije izražava želju za odlaskom iz Manchester Uniteda, piše španjolski list As, a njegova bi sljedeća destinacija mogla biti – Bayern. Prvi napadač bavarskog sastava Robert Lewandowski gotovo sigurno će napustiti klub, a Ronaldo bi mogao popuniti prazninu nastalu njegovim odlaskom, ističu Španjolci.

Pisalo se dosta o Ronaldovoj želji da napusti United. Navodno se Portugalac ne uklapa u viziju novog trenera Erika ten Haga. Ronaldo već navodno zna da ga Bayern želi dovesti. Kako piše As, bio bi idealan nasljednik Poljaka koji je ostavio ogroman trag u povijesti Bayerna.

Bayern gradi napad iz snova

Ronaldu je vrlo bitno igrati Ligu prvaka, a u Bayernu mu je to ove sezone osigurano. Također, imat će tamo bolje suigrače nego što trenutno ima u Manchester Unitedu. Mogao bi i osvojiti Bundesligu te tako dodati još jedan vrijedan trofej svojoj bogatoj karijeri. 

“Bayern je na putu da postane kralj prijelaznog roka ako dovede Cristiana Ronalda. Nakon potpisa Sadija Manea Bayern će posložiti svoj napad iz snova. Ove će se dvije zvijezde priključiti Mullleru, Saneu, Comanu, Gnabryju…”, zaključuje se u članku Asa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.