ALEKSANDAR Petrović na svom je Twitteru objavio da je u akciji za spas Cibone skupljeno gotovo tri milijuna kuna. “Akumulirana brojka akcije za spas Cibone je 2.894.491,39 kuna. Hvala svima koji sudjelujete u ovoj plemenitoj akciji.Uz napomenu da je ova brojka skupljena u 3 dana”, napisao je Petrović na svom Twitteru.

Petrovićev početni prijedlog za rješavanje duga zagrebačkog kluba bio je da se napravi 2000 uplata po 5000 eura, bilo da one dolaze od pojedinačnih građana ili tvrtki koje žele podržati Cibonu. Obećao je da će vratiti svima novac ako ne uspije za deset dana prikupiti željeni iznos. Petrovićev je cilj da svi koji uplate novac za spas Cibone imaju pravo odabrati upravu kluba. U akciji mu pomaže i odvjetnik Saša Pavličić-Bekić.

Igrači i trener odlaze

Podsjetimo, Ciboni zbog nagomilanih dugova prijete stečaj i gašenje. Klub nema pravo ni na korištenje dvorane, koja je u vlasništvu Grada Zagreba. Igrači koji su osvojili prvenstvo Hrvatske napuštaju klub zbog neisplaćenih plaća, a isto je napravio i trener Cibone, slovenski stručnjak Gašper Okorn.

Okorn se vratio u domovinu i preuzeo KK Krku, objavio je klub na društvenim mrežama. Krku će voditi u slovenskom prvenstvu te ABA 2 ligi nakon što je klub iz Novog Mesta prošle sezone ispao iz elitnog ABA društva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.