AKCIJA za spas Cibone koju je prije tri tjedna pokrenuo Aco Petrović ne ide dalje. Cibonina igračka i trenerska legenda na Twitteru je objavila da će do kraja mjeseca vratiti novac svima koji su uplatili. “S obzirom na to da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!” napisao je Petrović.

U prva tri dana akcije grupe Mi smo Cibona sakupljeno je gotovo tri milijuna kuna. Aco je bio najavio da će novo stanje objaviti 1. srpnja, ali tada je javne priče o Ciboni stavio sa strane zbog reprezentacije, čiji je debakl i njegove uzroke komentirao posljednjih dana. S obzirom na dugu šutnju, izgleda da odaziv nije bio u skladu s očekivanjima.

Dolaze li konačno američki investitori?

Aco je u utorak podijelio vijest da je sadašnja garnitura vodstva Cibone poslala prijavu za ABA ligu i time preuzela odgovornost za klub. Današnjom objavom bivši hrvatski izbornik službeno se povukao i prepustio upravi, odnosno financijskom direktoru Ivanu Matasiću, da radi kako zna.

Matasić je dugo bio u SAD-u, gdje je pokušavao dogovoriti posao s misterioznim investitorima koji bi trebali spasiti klub, ali još se nije službeno oglasio o novostima. 

Cibona je u međuvremenu izgubila skoro cijelu šampionsku momčad jer je većina igrača iskoristila pravo na raskid ugovora zbog neisplaćenih plaća. U ovom trenutku samo kapetan Roko Prkačin te Mateo Drežnjak i Krešimir Radovčić stoje na raspolaganju za novu sezonu ako se klub ipak spasi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.