Akcija za spas Cibone koju je prije tri tjedna pokrenuo Aco Petrović, zajedno sa Sašom Pavličićem-Bekićem, ne ide dalje. Cibonina igračka i trenerska legenda na Twitteru je objavila da će do kraja mjeseca vratiti novac svima koji su uplatili.

.css-1aocayo{position:relative;width:100%;padding-bottom:100%;border-radius:0;}.css-1aocayo .ampImage img{object-fit:cover;}@-webkit-keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}@keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}GLEDAMO I NE VJERUJEMO / Aco Petrović zabrinuo javnost: ‘Nema veće perverzije! Osnivaju ženski klub Cibona da brišu dug, baš me zanima stav Grada’

“S obzirom na to da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!” napisao je Petrović.

Za spomenuti kako je u prva tri dana akcije udruge Mi smo Cibona sakupljeno gotovo tri milijuna kuna, a ukupno je, od potrebnih 3 milijuna eura za spas kluba, koliko su dugovanja, skupilo se pola milijuna. Aco je bio najavio da će novo stanje objaviti 1. srpnja, ali debakl hrvatske košarke u kvalifikacijama za SP gurnuo je spašavanje Cibone u drugi plan.

Kako će Cibona dalje, to nitko ne zna. Ono što se zna da su sadašnji klupski čelnici prijavili Cibonu za sudjelovanje u ABA ligi naredne sezone. Stoga, nadamo se kako je to dobar znak da će se Cibona spasiti i opstati. Sve drugo, bila bi katastrofa za ovog velikana.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.