NAKON još jednog debakla hrvatske košarke na Eurobasketu, raspao se HKS. Još je prije otišao Dino Rađa, a nakon poraza od Finske odstupili su predsjednik Saveza Stojko Vranković i izbornik Damir Mulaomerović. Novi direktor Saveza postao je Aco Petrović, kojem je primarni zadatak pronaći novog izbornika. Pokušao je s Juricom Golemcem, no dobio je odbijenicu. Sad je rekao kako Savez pregovara s nekoliko imena i da će sve biti poznato početkom tjedna. Petrović je najavio presicu za utorak.

”Postoje petorica kandidata u ovom trenutku i svi su naši. Dobio sam dva-tri odgovora, čekam još dva pa bi bilo korektno u ovom trenutku da ih pričekam do ponedjeljka navečer. Četvorica su u primarnom fokusu. Mislim da bi odabir bilo koga od te četvorke zadovoljio svakoga. S obzirom na ono što se događalo i što je aktualno, kontakti su tu. U utorak će javnost u prvoj rundi pregovora saznati sve”, rekao je Petrović pa se dotaknuo i Eurobasketa:

”Garbajosa i Scariolo su govorili da je osmina finala domet Španjolske. Svjesni smo kako su Francuzi dobili Italiju i Tursku, na kraju su imali sreće što su naletjeli na Poljsku. Nitko nije očekivao da u završnici neće biti Srbije, Slovenije ili Grčke.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.